Jeg er Morten Lopdrup

Med mere end 20 års erfaring fra min ansættelse hos Akupunkturklinikken Hammel følte jeg nu, at tiden var inde til at stå på egne ben, og jeg har derfor åbnet min egen akupunktur klinik i Silkeborg.

Praktisernede Akupunktører

Ud over at være oplært hos Poul Bech i Hammel er jeg uddannet hos en anden af Danmarks førende akupunktører: Anne Marie Vester fra Holstebro. Her fuldførte jeg i 2003 tre års uddannelse svarende til 425 timer.

Idag er jeg medlem af Praktisernede Akupunktører (PA) – et medlemskab som kun gives til akupunktører uddannet indenfor anatomi, fysiologi, patologi, farmakologi og sundhedspsykologi.

Du er vigtig for mig

Jeg lægger stor vægt på, at alle behandlingsforløb er individuelle, så de passer til hver enkelt patient. Min solide uddannelse er sammen med min erfaring med til at sikre, at alt forløber efter bogen, og at du får det optimale ud af din behandling

Hvad betyder det at være…

RAB godkendt

‘RAB’ er en forkortelse for Registreret Alternativ Behandler og en beskyttet titel, der signalerer kvalitet og sikkerhed overfor klienter og potentielle klienter, som søger en alternativ behandler inden for den alternative behandlingsform.

Praktiserende Akupunktører (PA)

Akupunktører, der er medlem af PA, arbejder altid for at sikre dig i din behandling. Højt uddannelsesniveau og store krav efterleves altid. Vælg en pa-godkendt akupunktør for høj patientsikkerhed!

Afsluttede uddannelser

  • Sygdomslære/farmakologi 2004
  • Anatomi/fysiologi 2004
  • 3 dages førstehjælpskursus 2004
  • Traditionel Chinese Medicin (TCM) 2004
  • RAB godkendt 2005
  • Medlem af Praktiserende Akupunktører (PA) 2005
  • Auriculoterapi (Raphael Nogier) 2006 og 2008
  • Posturologi både del 1 og 2 (Michel Marignan) 2006 og 2009
“Akupunktør Morten Lopdrup er en fremragende og utroligt dygtig behandler. Kan varmt anbefale.”
Lena Larsson
“Jeg har været ved Morten 4 gange nu. Det er mod vægttab. Og det har allerede hjulpet. Han er utrolig dygtig. Udover det er han menneskelig. Han snakker rigtig godt med en. Virkelig det værd!!!”
Simone Harritz
“Får behandling 8-10 gange om året. Det holder mine rygsmerter væk. Derudover er det dejligt afslappende.”
Jesper Guldhammer Gulev