Akupunktur og vægttab

Vil du tabe dig på en naturlig måde, og holde vægten nede når kuren er ovre?

Akupunktur kan hjælpe dig til din idealvægt.

Overvægt er en af vores største livsstilssygdomme. Hvorfor bliver vi overvægtige, hvordan kan vi tabe os uden at tage det hele på igen på rekordtid efter slankekuren?

Lad det være sagt med det samme; for at kunne tabe sig og holde vægten efter vægttab er det nødvendigt at vide hvorfor man overvægtig. Med andre ord; det er nytteløst at gå på slankekur uden at kende årsagen til hvorfor fedtet lægger sig på sidebenene. Det kræver en kostændring for at en hvilken som helst kur ikke skal være spildt.

Har akupunktur indvirkning på vægttab? Akupunktur kan ikke stå alene i denne behandling. Uden viden om de forskellige madvaregrupper kan man ikke ændre sin kostvaner. Forskning med vægttab og øreakupunktur påviste i 1998 en effekt af øreakupunktur som man tilskrev nedsat appetit, på grund af stimulering af en gren af nervus Vagus i øret, samt Serotonin-stigning i blodet. Begge dele virker ved at øge muskel tonus i mavesækkens vægge.

Har du en forespørgsel?

+20 års erfaring

Med mere end 20 års erfaring indenfor faget har jeg behandlet mange patienter med vægtproblemer. Med samarbejde med patienten vil der I løbet af kort tid, kunne opnås resultater. Akupunktur er ikke en mirakelkur, men det er et af de mest effektive måder at behandle på, udelukkende ved brug af kroppens egne ressourcer.

Ring på 20 27 72 27 og book en tid, høre mere om akupunktur vægttab eller hvad jeg kan gøre for dig.

“Danmark giver tilskud til akupunktur og de fleste sundhedsforsikringer giver fuld betaling"

“Akupunktør Morten Lopdrup er en fremragende og utroligt dygtig behandler. Kan varmt anbefale.”
Lena Larsson
“Jeg har været ved Morten 4 gange nu. Det er mod vægttab. Og det har allerede hjulpet. Han er utrolig dygtig. Udover det er han menneskelig. Han snakker rigtig godt med en. Virkelig det værd!!!”
Simone Harritz
“Får behandling 8-10 gange om året. Det holder mine rygsmerter væk. Derudover er det dejligt afslappende.”
Jesper Guldhammer Gulev