Akupunktur mod allergi

Brug af akupunktur mod allergi og mod allergiske reaktioner har vist gode resultater. Akupunktur foretaget af eksamineret akupunktør kan med fordel bruges mod allergi.

Der kan være mange årsager til at man udvikler en allergi. Allergi er de seneste 20 år blevet en folkesygdom, der nedsætter mange menneskers livskvalitet samtidig med at et medicinforbrug øger risikoen for at udvikle multi-allergi. Derfor er der gode grunde til at finde alternativer til en klassisk behandling af allergi.

Ved at styrke de indre organer og immunforsvaret vil de fleste former for allergier blive langt bedre. Der er selvfølgelig altid forskel på, hvor lang tid man har døjet med sin/sine allergier og hvor effiktiv behandlingen derefter bliver. Målet vil altid være at fjerne allergien så meget, det ikke længere er til gene for folk eller hvis den er rigtig slem, så holde den nede, så man får en tålelig tilværelse.

Har du en forespørgsel?

“Danmark giver tilskud til akupunktur og de fleste sundhedsforsikringer giver fuld betaling"

“Akupunktør Morten Lopdrup er en fremragende og utroligt dygtig behandler. Kan varmt anbefale.”
Lena Larsson
“Jeg har været ved Morten 4 gange nu. Det er mod vægttab. Og det har allerede hjulpet. Han er utrolig dygtig. Udover det er han menneskelig. Han snakker rigtig godt med en. Virkelig det værd!!!”
Simone Harritz
“Får behandling 8-10 gange om året. Det holder mine rygsmerter væk. Derudover er det dejligt afslappende.”
Jesper Guldhammer Gulev