Akupunktur som behandling af migræne

Migræne er i Danmark en af de 3 mest udbredte lidelser, som cirka 650.000 danskere lider af. For rigtig mange er det ekstremt invaliderende, med utrolig mange sygedage om året.

Akupunktur har som en af de få behandlingsformer, en dokumenteret virkning både ved migræne og spændingshovedpine. I sammenligning med medicinsk behandling, virker akupunkturen oftest bedre og mindsker folks sygedage og vigtigst af alt uden større bivirkninger, som medicinsk behandling oftest har.

Hvis man påtænker at starte et behandlingsforløb med akupunktur ved mig, vil jeg som det første, starte med en grundig gennemgang af den enkeltes migræneforløb. Derudfra vil jeg ret hurtigt kunne vurdere hvad jeg kan gøre for den enkelte. Antallet af behandlinger varierer, men typisk vil det kræve 3-5 behandlinger før man mærker effekten. Herefter kræver det typisk opfølgende behandlinger med jævne mellemrum, for at holde migrænen i skak.

Har du en forespørgsel?

“Danmark giver tilskud til akupunktur og de fleste sundhedsforsikringer giver fuld betaling"

“Akupunktør Morten Lopdrup er en fremragende og utroligt dygtig behandler. Kan varmt anbefale.”
Lena Larsson
“Jeg har været ved Morten 4 gange nu. Det er mod vægttab. Og det har allerede hjulpet. Han er utrolig dygtig. Udover det er han menneskelig. Han snakker rigtig godt med en. Virkelig det værd!!!”
Simone Harritz
“Får behandling 8-10 gange om året. Det holder mine rygsmerter væk. Derudover er det dejligt afslappende.”
Jesper Guldhammer Gulev