Akupunktur mod diskusprolaps

Rygsøjlen er opbygget af ryghvirvler, elastiske ledbånd og mellemliggende båndskiver. En båndskive kaldes en diskus. En diskus består af en bindevævsring og en centralt placeret geleagtig kerne. Diskus giver mulighed for rygsøjlens bevægelighed og fungerer samtidig som stødpude. Rygsøjlens hvirvler er placeret oven på hinanden, med disci imellem, og er forbundet med elastiske ledbånd.

En diskusprolaps opstår, når den bløde gelemasse inde i bruskskiven (diskus) bryder helt igennem en sprække i den omgivende bindevævsring. Den bløde del kan pose ud mod rygmarvskanalen. Hvis udbulningen trykker på en nerve, kan der opstå smerter. I de fleste tilfælde vil en diskusprolaps vise sig ved at stråle ud i det ene ben og i nogle tilfælde stråle ud i storetåen.

Folk med disse problemer kan næsten altid hjælpes, det gælder om at komme i gang med behandlingen så hurtigt som muligt, så det ikke når at blive værre.

I de fleste tilfælde vil man kunne mærke forskel i løbet af ganske få behandlinger, afhængig af hvor lang tid det har stået på.

Har du en forespørgsel?

“Danmark giver tilskud til akupunktur og de fleste sundhedsforsikringer giver fuld betaling"

“Akupunktør Morten Lopdrup er en fremragende og utroligt dygtig behandler. Kan varmt anbefale.”
Lena Larsson
“Jeg har været ved Morten 4 gange nu. Det er mod vægttab. Og det har allerede hjulpet. Han er utrolig dygtig. Udover det er han menneskelig. Han snakker rigtig godt med en. Virkelig det værd!!!”
Simone Harritz
“Får behandling 8-10 gange om året. Det holder mine rygsmerter væk. Derudover er det dejligt afslappende.”
Jesper Guldhammer Gulev