Fertilitet, barnløshed og akupunktur

Danske Hospitaler bruger, og har gennem flere år brugt, akupunktur i det daglige arbejde i forbindelse med barnløshed og fertilitet.

Akupunktur kan hjælpe med at øge blodgennemstrømningen, så kroppen kommer af med affaldsstoffer og tilfører cellerne ny næring. Det er vigtigt at huske på, at akupunktur kun hjælper med at løse problemerne omkring barnløshed.

Akupunkturens begrænsning går, hvor kroppens begrænsning går. Det er kroppen, der skal udføre arbejdet, mens akupunkturens rolle er, at stimulere den til det, hvis det kniber.

Årsagen til barnløshed kan være mange ting. Det kan være ægget, sæden, ægledderne, livmoderen, æggestokkene o.s.v.. Har man prøvet I lang tid uden resultat, ender det for mange med hjælp til ovennævnte problemer med insemination, ægoplægning/ IVF m.v. på landets fertilitetsklinikker.

Har du en forespørgsel?

“Danmark giver tilskud til akupunktur og de fleste sundhedsforsikringer giver fuld betaling"

“Akupunktør Morten Lopdrup er en fremragende og utroligt dygtig behandler. Kan varmt anbefale.”
Lena Larsson
“Jeg har været ved Morten 4 gange nu. Det er mod vægttab. Og det har allerede hjulpet. Han er utrolig dygtig. Udover det er han menneskelig. Han snakker rigtig godt med en. Virkelig det værd!!!”
Simone Harritz
“Får behandling 8-10 gange om året. Det holder mine rygsmerter væk. Derudover er det dejligt afslappende.”
Jesper Guldhammer Gulev