Allergi

Brug af akupunktur mod allergi og mod allergiske reaktioner har vist gode resultater. Akupunktur foretaget af eksamineret akupunktør kan med fordel bruges mod allergi.

Der kan være mange årsager til at man udvikler en allergi. Allergi er de seneste 20 år blevet en folkesygdom, der nedsætter mange menneskers livskvalitet samtidig med at et medicinforbrug øger risikoen for at udvikle multi-allergi. Derfor er der gode grunde til at finde alternativer til en klassisk behandling af allergi.

Ved at styrke de indre organer og immunforsvaret vil de fleste former for allergier blive langt bedre. Der er selvfølgelig altid forskel på, hvor lang tid man har døjet med sin/sine allergier og hvor effiktiv behandlingen derefter bliver. Målet vil altid være at fjerne allergien så meget, det ikke længere er til gene for folk eller hvis den er rigtig slem, så holde den nede, så man får en tålelig tilværelse.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 20 27 72 27 eller send os en email på mail@mortenlopdrup.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Akupunktur kan hjælpe på en lang række lidelser