Rygestop

Er det tid til at kvitte tobakken én gang for alle?

Så prøv akupunktur, en naturlig måde til et varigt rygestop.

Ved en hver behandling vil jeg undersøge om der er andre blokeringer i nervesystemet, som kunne forhindre den fulde virkning af behandlingen, således at du ikke blot bliver tobaksfri, men også i bedre balance.

Med min lange erfaring indenfor behandling af rygning med akupunktur, så ved jeg der ikke findes mange andre mere effiktive behandlingsformer. Med akupunktur bruger jeg kroppens ressourcer til at behandle med og ikke behandle med kemisk fremstillede midler med bivrikninger man ikke engang kender omfanget af endnu.

SÅDAN KAN AKUPUNKTUR HJÆLPE DIG:

  • Nikotin er det mest vanedannende stof, der findes. faktisk er det et gammelt anti-depressions-middel.
  • Ved rygestop tager man nikotinens effekt væk fra nervesystemet. Det skaber en ubalance, der normaliserer sig igen efter en måneds tid, men en måned kan være for længe at vente på bedre tider!
  • Ved akupunktur erstatter nålenes effekt virkningen af nikotin.
  • Efter behandlingen kan man have hang til tobak i et par dage, men ingen abstinenser efter nikotin.
  • Tobaksafvænning består i at sætte nåle i punkter, der kan få de funktioner, der påvirkes af nikotin, til at fungere optimalt uden nikotin.
  • Erstattes tobakken med mad, går det galt med vægten og her er årsagen til, at mange falder tilbage. Tobaksafvænning kan være noget man foretager i flere omgange.

Akupunktur kan hjælpe på en lang række lidelser